onsdag 20 februari 2013

Återbesöket


Idag va det äntligen dags för återbesök för Olle. På longerprovet såg han fin ut i höger varv men lite, lite ojämn i vänster. Därefter böjde veterinären höger fram lågt och höger bakben högt. Fram visade han inget alls så inflammationen där ska vara utläkt. Bakknät gjorde lite ont fortfarande så han behandlades i leden igen. Den här gången på både insida och utsida för att vara på den säkra sidan.
Nu blir det ytterligare tre veckor med vila och korta skrittpromenader. Känns tråkigt, men det är ju vanligt att det behövs fler behandlingar. Veterinären lovade att det inte va dags att få panik redan :)


På ditvägen traskade O direkt in i släpet men på hemvägen krånglade han i typ tre minuter. Jag hade tänkt ta fräna stegringsbilder men Olle har visst vuxit i från sånna dumheter.. Fast det är ju iofs en bra sak ;)



Vi lastar alltid Olle på samma sätt, med repgrimma och ett långt rep som mamma håller i där hon står inne i släpet. Funkar klockrent!


Dom här babesen kom idag! Jäklar vad Olle och Talle ska bli BoT-ade nu! Hoppas bara storleken passar.. Båda har ju rätt grova och korta ben.

Just ja, jag fick ett nytt jobb i torsdags :D Numera kan jag titulera mej som brevbärare. Sjukt smutt! Bara dagtid måndag - fredag. Känns så otroligt mycket härligare än att jobba ständig natt! Alla är supertrevliga och jag trivs jättebra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar