måndag 21 november 2011

Vars kan jag köpa en hästtandborste?

Puro fick besök av tandläkaren idag. Han kämpade tappert för att inte somna av drogningen och tungan ville bara inte va stilla. Hur som haver gick det bra och Puro va fin i munnen förutom att han nött kindtänderna lite ojämnt.
Det enda som kunde va/bli ett problem är att han hade tandsten! Att han hade lite på betarna va visst inte ovanligt i och med att dom inte tuggar med dom tänderna, men Puro hade även tandsten på framtänderna. Det är ingen panik, men vi ska hålla koll på det och kommer det tillbaka måste vi börja borsta tänderna på honom. Känns som att den gode Puro kan ha lite åsikter om det.. :P



Medans Puro kvicknade till fick Olle arbeta på banan. Har man en såhär snygg reflexutrustning måste man ju ha på sej den även när det är ljust! :)
Det kändes att O inte va så tillfreds med underlaget, banan va ganska hård och även halkig på sina ställen. Vi jobbade med övergångar (skritt-trav-skritt) och allt eftersom blev han mer avslappnad och vågade ta ut steget lite mer. Halvhalterna gick rent ut sagt skitdåligt i början, men när jag blev tydligare blev det bättre.
Vi avslutade med att ta en promenad efter vägen. Först ville Olle inte riktigt följa med men han börjar ju bli en självständig ung kille så han va ganska lättövertalad. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar