onsdag 4 maj 2011

Bleh

Vi vet inte hur lång tid det tar att fixa släpet. Det är ett produktionsfel, golvet sitter inte fast som det ska vid rampen och nu har det börjat sjunka ner och bli mjukt. Men det är ju faktiskt bara att va lättad över att vi upptäckte felet när vi bytte gummimatta och inte när nån av hästarna trampat igenom det... Det är ju det allra värsta som kan hända! Usch, jag skulle aldrig klara av den synen, kan ju inte va mycket kvar av benen då..

Jaja. Vi tar oss inte iväg på träningar nu, men det är bara att jobba på så gott det går hemma!

Pippo i måndags! Med en dålig tofs :P





Pippo idag! Syns det nån skillnad? ;)





















Slänger in en bild på dom vackraste travarna jag vet! Den är tagen för sisådär 5 år sen när vi precis köpt gården. Sötaste, finaste Musse till vänster och Mellansvartbäcks bästa hopphäst Puro till höger :) Musse älskade lera och trodde stenhårt på dagliga, ordentliga inpackningar :) Mu fick somna in för snart två år sen och det är fortfarande med sorg i hjärtat jag tänker på honom. Han blev 25 år gammal och till slut orkade inte kroppen med. Vi fick åtta år med honom och han gav oss oerhört mycket. Älskade häst!

1 kommentar:

  1. Men - nyköpta selen blev ju alldeles för stor. Har fått spänna in den rejält. Ändå hänger bogremmen (heter det så??) lite väl mycket. Vi kanske måste ha en "klippt-sele" och en "päls-sele". :D

    SvaraRadera